"Elkezdôdött a Dunasziget Tündérkert óvoda pályázatból megvalósuló fejlesztése - közlemény"

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyar Katolikus Egyház országos óvodafejlesztési programja támogatási cél megvalósítása érdekében a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet részére. A projekt keretében a KOSZISZ Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Tündérkert Tagóvoda (9226 Dunasziget, Park u. 23.) felújítási, valamint bővítési beruházása valósul meg. A projektvégrehajtás időszaka: 2020. január 1. és 2021. december 31. közötti időszak. Az elszámolás határideje 2022. január 31.

Sajtóközlemény megtekintése >>>

"Elkészült a Dunasziget Tündérkert óvoda pályázatból megvalósuló fejlesztése - közlemény"

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyar Katolikus Egyház országos óvodafejlesztési programja támogatási cél megvalósítása érdekében a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet részére. A projekt keretében a KOSZISZ Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Tündérkert Tagóvoda (9226 Dunasziget, Park u. 23.) felújítási, valamint bővítési beruházása valósult meg. Ezzel párhuzamosa a Magyar Falu program, Falusi Civil Alap támogatásából megújult az óvoda játszóudvara is. Az elkészült beruházás átadó ünnepségére 2022.március 24-én, 15.00 órakor kerül sor. Az ünnepségen beszédet mond Dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője.

Záróközlemény megtekintése >>>

"Tevékenységünk minden percében látnunk kell a jövöt és a célt is, különben minden igyekezetünk értelmetlen és hiábavaló marad."

- Adolph Kolping -