Kolping Támogató Szolgálat - Budapest

A Kolping Támogató Szolgálat Budapest 2005 óta áll a fogyatékos személyek rendelkezésére. Ellátási területünk Budapest. A támogató szolgáltatás célja a fogyatékos személyek lakókörnyezetben történő ellátása, a lakáson kívüli közszolgáltatások elérésének segítése, valamint életvitelük önállóságának megőrzése mellett a lakáson belüli speciális segítségnyújtás biztosítása révén.

A támogató szolgáltatás minden esetben személyre szabott, ezzel azt szeretnénk elérni, hogy az igénybevevők, és családtagjaik mindennapi élete egyszerűbbé, élhetőbbé váljon, önállóságukat meg tudják őrizni. Fontosnak tartjuk a fogyatékos emberek társadalmi integrációjának megvalósulását, valamint a családi, a közösségi, a kulturális, a szabadidős kapcsolatokban való egyenrangú részvételhez szükséges feltételek biztosítását.

 

Szolgáltatásaink a következőek:

- Személyi segítés A személyi segítségnyújtás során segítünk az ügyintézésben, közszolgáltatások igénybevételében, bevásárlásban, a gyógyszerek kiváltásában, orvoshoz kísérésben, háztartási munkákban, fürdetésben, pelenkázásban, öltözködésben, felügyelünk sérült gyermekére, családtagjára.

- Szállítás A mindennapokban szükséges utazás segítése akadálymentesített gépjárművel. Munkahelyre, oktatási-nevelési intézményekbe, egészségügyi intézményekbe, orvoshoz, gyógytornára, fejlesztésekre, közintézményekbe, hivatalokba, szabadidős programokra való eljutást tesszük lehetővé.

- Információnyújtás, tanácsadás, esetkezelés Tanácsot adunk, segítünk megtalálni az általános egészségi állapotnak, és a fogyatékosság jellegének megfelelő egészségügyi-szociális ellátásokat, valamint a fejlesztő tevékenységeket. Irodánk egy teljesen akadálymentes irodaházban található, keressen bennünket bizalommal!

Név: Kolping Támogató Szolgálat - Budapest

Cím: 1135 Budapest, Topolya utca 4-8..

Tel. : 06-20-801-30-24

E-mail: obudatsz@szoc.koszisz.hu

Web:

Adószám: 18117314-1-41

Ágazati azonosító: S0232248

Bankszámlaszám: OTP Bank 11703006-20071886

vissza