Kolping Támogató Szolgálat - Vecsés

Szeretettel várjuk Önöket Vecsésen a Kolping Támogató Szolgálatnál. Személyi segítőink és szállító szolgálatunk készséggel állnak az Önök rendelkezésére. 2005. januárjában kezdte meg működését Vecsésen a Támogató Szolgálat. Intézményünk a sérült emberek speciális igényeinek kiszolgálására szakosodott

Speciális személyautónkkal szállítani tudunk kerekes székes, illetve más, mozgásában korlátozott személyt is. Személyi segítőink vállalnak higiénés segítést (fürdetés, pelenkázás, takarítás), ügyes-bajos dolgok intézésében való közreműködést, fogyatékos gyermekek rövid távú felügyeletét. Mindezeket minimális térítési díj ellenében. Az ellátási területen élő valamennyi fogyatékossági csoportba tartozó személy részére ingyenes tanácsadást, információnyújtást biztosítunk.

Szolgáltatásaink az egyéni szükségletekhez igazodnak, a sérült személy aktív közreműködésével, autonómiájának megtartásával igyekszünk segíteni a társadalmi életben való teljes jogú részvételt, a személyi szükségletek kielégítését, az önálló munkavégzést, a tanulmányok, szociális és egészségügyi szolgáltatások igénybevételét, vagy sport-, művészeti, szabadidős tevékenységek végzését. Fő feladatunk, hogy feloldjuk azokat a korlátokat, amelyek akadályozzák a sérülteket vagy családtagjaikat a mindennapi élet különböző területein.

Intézményi adatok

Név: Kolping Támogató Szolgálat - Vecsés

Cím: 2220 Vecsés, Károly u. 2 .

Tel. / fax: (29)-350-423

E-mail: vecsestsz@szoc.koszisz.hu

Web:

Adószám: 18708136-1-13

Ágazati azonosító: S0235990

Bankszámlaszám: OTP Bank 11703006-20072557

vissza