Kolping Támogató Szolgálat - Zalaegerszeg

A Kolping Támogató Szolgálat – Zalaegerszeg a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet fenntartásában működő katolikus egyházi szociális intézmény. Küldetésünknek tartjuk, hogy névadónk, Boldog Adolf Kolping - a Kolping mozgalom elindítójának szellemiségét méltóképpen képviselhessük, valamint közvetíthessük a segítségre szoruló emberek számára.

Irodánk Zalaegerszegen, a Pais Dezső utca 2. szám alatt a Gondviselés Háza épületén belül található (régi Pais Dezső Általános Iskola). A város csendes, nyugodt környezetében, a település zöldövezeti részén lévő szociális intézményben kereshetnek fel minket leendő, illetve a már meglévő klienseink. (Az akadálymentesített épületbe belépve, a hosszú folyosó közepén található nővérpulttól balra helyezkedik el az irodánk.)

Legfőbb célunk, hogy a személyi segítő, gondozó-, valamint szállító szolgáltatásunk által bármely fogyatékkal élő klienseink számára széleskörű, komplex segítséget nyújthassunk, mind a lakókörnyezeten belüli, mind pedig azon kívüli tevékenységek elvégzésében.

A szállító szolgálatunk igénybevételével az ellátottak mobilizálása egyszerűen megoldható a kerekesszékes személyek részére is, hiszen intézményünk egy 8+1 fős akadálymentesített gépjárművel rendelkezik, így garantált a zökkenőmentes és biztonságos utazás mindenki számára. Mindemellett az információnyújtás, tanácsadás keretein belül ingyenes tájékoztatást tudunk nyújtani klienseinknek. Bármely kérésre, problémára igyekszünk megoldást találni.

Munkatársainkkal szívesen állunk rendelkezésükre, forduljanak hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Intézményi adatok

Név: Kolping Támogató Szolgálat - Zalaegerszeg

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Pais Dezső u. 2.

Tel. / fax: 06-30-386-74-47

E-mail: zalaegerszegtsz@szoc.koszisz.hu

Web:

Adószám: 18968581-1-20

Ágazati azonosító: S0252246

Bankszámlaszám: OTP Bank 11703006-20071958

vissza