„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2024.02.19.

Itt a farsang, áll a bál…

  1. A program dátuma: 2024.02.08.
  2. A program helyszíne: Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény – Tordas
  3. Résztvevő munkatársak: kb. 50 fő
  4. Résztvevő önkéntesek: – fő
  5. Résztvevő ellátottak. 150 fő
  • Program leírása:

2024.02.08.-án Intézményünk lakói és dolgozói egész nap farsangi lázban égtek. Az aulában már 8:30-tól nosztalgikus hangulatú térzene járta át az épület falait, ezzel megalapozva a báli hangulatot.

10 órakor az ebédlőben Zozó bohóc „Van másik” című előadását nevethették végig az érdeklődők, mely egy jó hangulatú, kültéri óriás buborékfújással zárult, ahol mindenki újra gyermeknek érezhette magát. Ebéd után a térzene újra felcsendült, a jelmezek felkerültek, majd 14 órakor az ebédlőben „felcsavartuk a szőnyeget” és megkezdődött a házibuli hangulatú farsangi mulatságunk, melyet a négy Gondozási Egység lakói, a Hangyasori telephely (19 fővel és 5 kísérővel) és a Borostyán lakóotthon fellépőin kívül a Dolgozói Tánccsoport, a limbó verseny és a nosztalgikus hangulatú képvetítés színesített. A fergeteges előadásokat a háromtagú zsűri díjazta. A műsorok után a bulihangulatot tovább fokozta a Szivárvány Együttes és a retro hangulatú disco. Mi ezzel a vidám hangulatú házibulival a telet alaposan elűztük, és ismét egy szuper napot töltöttünk együtt.

Itt a farsang, áll a bál…