„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2024.04.29.

Sportnap Tordason

Az idei sportnapunkon vendégeink voltak a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség kézi-, kosárlabda, MATP (Mozgásélmény) és Judo szakágak. Minden szakágból érkeztek edzők és sportolók, köztük Speciális Olimpiai bajnok sportoló is. A sportok mellett egészségfejlesztő stand is lakóink rendelkezésre állt.  Vendégül láttuk továbbá a gyúrói általános iskola 3-4. évfolyamát a sport és az érzékenyítés jegyében.

Idén is megrendezésre került saját judosaink és a martonvásári Pápay Ágoston Általános- és Készségfejlesztő Iskola judosai közötti háziverseny. A nap folyamán lakóink és az iskolások kipróbálhatták továbbá a kerékpározást 3 kerekű kerékpárral, és volt lehetőségük lovagolni is az erre kijelölt területen.

Minden gondozási egység indított csapatokat, akik menetlevéllel látogatták végig a különböző sportállomásokat. A nap végén minden csapat emléklapot és egy kis apróságot kapott a részvételért. A délelőtt folyamán az MSOSZ megtartotta a Családi Program Fórumát, ahol a résztvevők megismerkedtek a mozgalommal és annak családokat támogató tevékenységével.

A délután folyamán került megrendezésre hagyományteremtő jelleggel lakóink és dolgozóink közötti pingpong verseny, amely szintén kitűnő hangulatban telt.

Egy remek, napsütéses napot tölthettünk együtt a sport és egészség jegyében.

Sportnap Tordason