„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2024.06.04.

Western falu – Tordas

2024. május 28-án ismét lehetőséget kaptunk a tordasi western falu vezetőségétől, hogy     lakóink élmény programokon vehessenek részt náluk. Reggel 9 órakor indultunk útnak, sétálva. Már az oda út is jó hangulatban, nagy kacagások közepette telt. Érkezésünkkor kedves fogadtatásban részesültünk, lakóinkat szörppel várták/kínálták, majd elmondták mire számíthatunk a nap folyamán.

Ezek után csapatokra oszlottunk és indulhattunk is neki a jobbnál jobb programoknak. Lehetőségünk volt kipróbálni az íjászatot, aranymosást, tekézést, patkó hajítást, lasszózást és más ügyességi feladatokat. A későbbiekben még korhű ruhákba is beöltözhettünk, a legtöbben cowboy és sheriff jelmezt öltöttek magukra, és ezekben az öltözetekben kipróbálhatták a bakrablást, beülhettek a rács mögé a peches bankrablás után, majd szabadulás után az ,,elrabolt összeget” a csárdában ,,elkártyázhatták”.

Utána, pihenésképpen lehetőség volt lerajzolni a nap legjobb élményét, és csillám tetoválást csináltatni. Ezt követte a finom ebéd, melyet már nagyon vártak az éhes „banditák”. Az ebédet jó ízűen elfogyasztottuk, kicsit megpihentünk, majd útnak indultunk haza felé. Mindenkinek nagyon tetszettek a remek programok, élményekkel telve érkeztünk haza.

Western falu – Tordas