„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2024.04.17.

Fejér vármegyei Labdarúgó Diákolimpián a Pétfürdőiek

Iskolánk focicsapata részt vett és aranyérmes helyen végzett, a Fejér Vármegyei Labdarúgó Diákolimpia székesfehérvári Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben rendezett tornán.

A helyi iskola kettő csapattal indult, valamint a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény nevezett még egy csapatot.

A lebonyolítás körmérkőzéses rendszerben történt. Az első mérkőzésen a móri iskola csapatával találkoztunk és 8:0 sikert értünk el, mely eredmény reményre adott okot, hogy jó napot zárhatunk. A második mérkőzésen a házigazdák, általános iskolai csapatával mérkőztünk meg, ahol eléggé „megizzadtunk”, és 2:1-es végeredménnyel vártuk a többiek mérkőzésének kimenetelét.

A harmadik mérkőzés hivatott dönteni az aranyérem sorsáról, ahol a hazai csapat, szakiskolásaival mérkőztünk meg, és végül 6:0-s végeredménnyel zártuk a tornát.

Kiváló focicsapatunk tagjai: Csonnó Nikoletta 10/C, Péter Ferenc Martin 10/B, Lendvai István műhelyiskola, Lendvai Kálmán 9/B, Riba Erik Martin 9/C, Tóth Balázs 11/A, Dombi Krisztián 9/B

Felkészítő tanár: Kaszinec József

Gratulálunk! Hajrá Kolping 🧡🖤

Fejér vármegyei Labdarúgó Diákolimpián a Pétfürdőiek