„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2023.06.09.

Sümegi jutalomkiránduláson vehettek részt a Gyöngyösi Kolping Katolikus Szakképző Iskola és Szakiskola tanulói és tanárai

30 éves volt idén a Gyöngyösi Kolping Katolikus Szakképző Iskola és Szakiskola, melyen idén is nagyon színvonalas és szívet melengető előadást láthattunk a tanulóktól. Ezt a szép műsort szerette volna a KOSZISZ igazgatósága meghálálni a diákoknak és a tanároknak, ezért egy 2 napos kirándulások vehettek részt Sümegen.

Program:

Csütörtök reggel hatalmas izgalmakkal indultak el Gyöngyösről, ebéd környékén meg is érkeztek Sümegre. A hosszú út után jól esett egy kis ebéd, így egy helyi kis étterembe invitáltuk a kis csapatot, hogy aztán teli hassal vághassanak neki a délutáni programoknak a Püspöki Palotában.

Fejvadászat – karrierlehetőségek a 18. században a sümegi püspöki palotában

Szerepjátékos kiállítási kalauz, amellyel megtalálhatják maguknak a testhezálló munkakört Márton püspök udvartartásában, mint prefektus, tiszttartó, secretarius, kulcsár, főszakács, asztalosinas, festősegéd, inas, cseléd, vízhordó és hajdú

Hatalmas nevetések és szórakozás után mindenkinek jól esett egy kis hűsító fagyi, így elmentek a városba egyet sétálni és fagyizni.

Este pedig jöhetett a jól megérdemelt Pizza Party a hotel udvarán 🙂

Pénteken, reggeli után megnézték a Történelmi Lovasjátékok bemutatót.
Bemutató után pedig egy Középkori diáklakoma a Várcsárda Étteremben/Nagy Lovagteremben.

Ebéd után könnyes búcsút vettünk egymástól, mi pedig reménykedünk benne, hogy egy igazán felejthetetlen élményben volt része mindenkinek.

Sümegi jutalomkiránduláson vehettek részt a Gyöngyösi Kolping Katolikus Szakképző Iskola és Szakiskola tanulói és tanárai