„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2023.09.20.

Szociális Foglalkoztatók Találkozója

Szeptember 20.-án került megrendezésre az első Szociális Foglalkoztatók Találkozója Tordason. Az ötlet és a megrendezés a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet a Fejér Megyei Egyesített Szociális Intézmény és a KOSZISZ közös együttműködésével valósult meg. Az érdeklődés a szakma részéről rendkívüli volt! Több mint 200-an voltak kíváncsiak a találkozóra, az előadókra, nyitottak a kerekasztal beszélgetésekre, a szociális foglalkoztatók különböző tapasztalataira, eredményeire.

Színvonalas előadások, változatos termék portfóliók és évtizedes tudás került itt bemutatásra. A résztvevők egyöntetű véleménye volt, hogy több ilyen jellegű rendezvényre, rengeteg párbeszédre van szükség, hogy a szociális foglalkoztatás kitörjön az elszigeteltségből és társadalmi szinten is láthatóvá váljék a benne rejlő potenciál. A vendégek visszajelzése alapján bizton állíthatjuk, hogy lesz folytatása: hagyományt szeretnék teremteni a Szociális Foglalkoztatók Találkozójának.

Szociális Foglalkoztatók Találkozója