„A kereszténység maga az egyetemes isteni igazság, tehát magába foglalja az egyetemes emberi kultúra legtisztább, legmélyebb eszméit.”

Hírek

2023.10.03.

X. Fogyatékosság nem akadály- Játék határok nélkül rendezvény

Immár 10. alkalommal került megrendezésre a KOSZISZ fenntartásában működő Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ- Lenti a Fogyatékosság nem akadály- Játék határok nélkül rendezvénye.

Idén is Lentiben a Rendezvény terén gyűltek össze a részvevő csapatok, vendégek és érdeklődök. A fellépők az ország különböző pontjairól (Tordas, Budapest, Letenye ) és még a határon túlról (Szlovénia) is érkeztek. Voltak itt kicsik, nagyok és felnőttek, épek, akadályozottsággal élők, önkormányzati, állami, egyházi és civil fenntartású intézményekben élők, vagy ott napközbeni szolgálattásokat igénybe vevők. A közös az volt bennük, hogy mindenki szívét lelkét beleadva a produkciókban egy műfajokban gazdag (vers, próza, tánc zene..) repertoárral örvendeztették meg társaikat és az érdeklődőket.

Minden kétséget kizáróan lelkeket felemelő, megindító és örömteli élményekkel gazdagodva távozott, aki ezen a napon kilátogatott a rendezvényre.

X. Fogyatékosság nem akadály- Játék határok nélkül rendezvény